sâmbătă, 10 august 2013

Pastreaza visul .


  Doresc sa schimb ceva in viata mea. Doresc sa fiu mai fericita, mai optimista, invaluita intr-o aura de un auriu orbitor. Lumea sa o observe cu ochiul liber si eu sa le observ incantarea. Sa transmit ganduri bune prin fiecare por lumii intregi. As vrea sa imbratisez fiecare persoana si sa-i spun cat de importanta e in univers, sa strang mana fiecarei batrane simtind caldura unei batraneti linistite, sa ofer o bautura rece bunicilor de pretutindeni care au trecut cu greu prin viata si au ajuns intr-un final in acel scaun vechi inconjurat de nepoti.
Cu gingasie as tine in brate un bebelus privindu-l cum gangure si vorbindu-i calm si linistitor. As sta langa o gradinita observand copii cum se cearta pentru lucruri nesimnificative, impacandu-se peste trei secunde ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
  M-as plimba pe strada si as evapora toate lucrurile rele din jurul oamenilor. As vrea sa merg intr-un loc in care fumul de tigara nu se extinde in fiecare colt, aerul sa aiba miros de flori, oamenii vorbind unuii cu ceilalti fara a conta diferentele. In parc sa te invaluie un fum dulceag de dragoste pura si zambete pline de dragoste din partea indragostitilor.
  Orice om sa aiba pe cineva alaturi pentru a invinge provocarile vietii, orice copil sa aiba parinti iubitori si orice animal sa fie respectat pentru iubirea purtata stapanului. Sa fii rasplatit cu un zambet pentru lucrurile bune care le faci si sa fi mai fericit pe zii ce trece.
  Multe lucruri bune mi-as dorii si cred ca si restul lumii, si totusi, de ce nu se intampla asta ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu